Psychotherapiepraktijk Aan de Werf

Mw. drs Anemoon Juda, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut en coach.

Praktijk aan de Werf
Oudegracht aan de werf 380
3511 PK Utrecht
Tel: 030-2342890
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Google maps

Aanmelding

Ik ben rechtstreeks telefonisch te bereiken op maandag en donderdag van 13.30 tot 14.00 uur. U kunt ook uw naam en telefoonnummer inspreken, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

I.v.m. drukte heb ik momenteel een patientenstop en kunnen er geen mensen meer op de wachtlijst worden geplaatst (actualisatiedatum 26-07-2018)

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).” Verplichte tekst Nza regeling NR / CU-557 (07-12-2015)

In verband met de zomervakantie is de praktijk tot maandag 27 augustus gesloten. Voor clienten die in behandeling zijn, is waarneming geregeld. Dit gebeurt door mevrouw Janny van der Burg, psychotherapeut. Telefoonnummer 030 8783287. Website: www.jevanderburg.nl. Bij dringende zaken kunt u contact met haar opnemen. In geval van acute nood dan wel crisis dient u een beroep te doen op uw huisarts. 

Mijn praktijk is gevestigd in een van de werfkelders aan de Oudegracht. U gaat aan het einde van de Oudegracht, vlak voor de Twijnstraat, met de trap naar beneden. De eerste deur aan uw rechterhand is Oudegracht aan de werf 380.

Betaald parkeren: overdag is er vaak voldoende plaats om te parkeren op de Oudegracht. U kunt ook parkeren bij het Centraal Museum (2 min lopen) of in de parkeergarage aan de Springweg (7 min lopen)

Met de trein: Utrecht Centraal Station. Bus 2, uitstappen halte Agnietenstraat (bij het Centraal Museum, 2 min lopen).

 
 1. Naam(*)
  Verplicht veld
 2. E-mail(*)
  Ongeldig e-mailadres
 3. Telefoon(*)
  Verplicht veld
 4. Vraag of opmerking(*)
  Verplicht veld